Zwembad

Aan alle leden, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers en bestuur,

 

Mosa Regio heeft twee vertrouwenscontactpersonen (VCP) aangesteld voor vragen, vermoedens, meldingen, klachten en aangifte met betrekking tot seksuele intimidatie en ander grensoverschrijdend gedrag zoals: pesten, buitensluiten, vernederen, bang maken, discriminatie, agressie en beschuldigingen.

 

De VCP is geen bestuurslid. De VCP adviseert, maar is niet inhoudelijk betrokken. De VCP kan eventueel doorverwijzen naar een vertrouwenspersoon, die wel een  inhoudelijke rol heeft en hiervoor speciaal is opgeleid.

 

Voel je je machteloos, onzeker, bang, boos of vernederd neem dan contact op met de VCP. Wil je graag je verhaal bij iemand kwijt over iets waar je tegenaan loopt of twijfels over hebt, dan kan dat natuurlijk ook. De VCP kijkt dan samen met jou hoe verder.

 

De gesprekken zijn vertrouwelijk. Wel moet elk incident anoniem bij het bestuur worden gemeld, omdat die de verantwoordelijkheid draagt voor alles wat er binnen en rondom de vereniging gebeurt. De VCP informeert en adviseert over mogelijke vervolgstappen en instanties waartoe je je kunt wenden voor vervolgstappen: doorverwijzen naar vertrouwenspersoon van het NOC*NSF, een klacht- of tuchtcommissie van de bond, politie of huisarts.

 

Neem gerust contact op voor nadere informatie of een gesprek.

 

De vertrouwenscontactpersonen van onze vereniging zijn:

Rosalie Verhofstad                                                        Tanja Peeters

06-54327017                                                                 06-25034279      

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsflits

 

Facebook

MOSA~regio is op een nieuwe pagina op facebook te vinden .
Like hem aub en deel zodat we weer voor veel mensen bereikbaar zijn.

 

Facebook mosa regio

De foto's van de wedstrijden zijn te bekijken via onze facebook pagina.

 


 

 

 Nieuwsbrief September 2018

Hier kunnen jullie de nieuwsbrief van September nog eens terug lezen

NIeuwsbrief september 2018

 

Zwempartners